Vertikale Tuinen

Met de innovatieve en modulaire plantenwand systemen Minigarden Vertical en Corner is het mogelijk om overal eenvoudig en duurzaam verticaal te tuinieren.

Ontwerp een verticale moestuin geschikt voor ieder formaat balkon of maak een spectaculaire verticale groene plantenwand voor thuis en voor op het werk. 

Ontdek de eindeloos vele mogelijkheden ...

Met de innovatieve en modulaire plantenwand systemen Minigarden Vertical en Corner is het mogelijk om overal eenvoudig en duurzaam verticaal te tuinieren.

Ontwerp een verticale moestuin geschikt voor ieder formaat balkon of maak een spectaculaire verticale groene plantenwand voor thuis en voor op het werk. 

Ontdek de eindeloos vele mogelijkheden en voordelen van verticaal tuinieren met de modulaire plantenwand systemen van Minigarden.

Meer

Vertikale Tuinen Er zijn 7 producten

Subcategorieën

 • Minigarden® Vertical

  Minigarden® Vertical is een modulair systeem voor het verticaal kweken van decoratieve planten, aromatische kruiden en groenten.

  Minigarden® Vertical is zelfdragend, voorzien van een gepatenteerd drainage systeem en kan afhankelijk van de soort planten welke u wenst te kweken, zowel binnen- als buitenshuis worden geïnstalleerd.

  Minigarden® Vertical's modulariteit biedt u oneindig vele de mogelijkheid voor het ontwerpen en installeren van verticale tuinen en groene wanden van ieder gewenst formaat. 

 • Minigarden® ONE

  De Minigarden One is de nieuwste uitbreiding van het origineel en gepatenteerd Minigarden verticaal tuinieren assortiment.

 • Minigarden® Corner

  Minigarden® Corner is een aanvulling op het originele model, de Minigarden® Vertical.

  Minigarden® Corner stelt u niet alleen in staat om zijkanten aan te vullen en verbindingen van 90o te creëren met de Minigarden® Vertical, maar het is ook geschikt voor talrijke toepassingen als een standalone product.

  Zoals het originele model, is de Minigarden® Corner een modulair systeem voor de verticale teelt van sierplanten, kruiden of groenten. Het is ook zelfdragend, heeft dezelfde drainage eigenschappen en kan zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden, afhankelijk van het type planten dat wordt gebruikt. 

 • Minigarden® Basic

  Minigarden® Basic is van de Minigarden-familie het eenvoudigste systeem in gebruik, het is ontworpen met de gedachte aan Urban Lifestyle.

  De Minigarden® Basic is een systeem voor het kweken van planten dat ideaal is voor mensen die met tuinieren beginnen of voor mensen die zich niet teveel willen bezighouden met de basiszorgen die essentieel zijn voor de groei van planten, in het bijzonder de irrigatie en de voeding van planten.

  Dankzij een ingenieus systeem van wateropslag met voedingsstoffen en van irrigatie kunt u met de Minigarden® Basic sierplanten, kruiden of groenten op kleine schaal kweken en onderhouden, zonder dat u zich moet bezighouden met de gebruikelijke dagelijkse verzorging van de planten. Dat komt doordat het systeem voor een regelmatige irrigatie en voeding van de planten zorgt, in overeenstemming met de behoeften van de planten in kwestie.

  De Minigarden® Basic is het eenvoudigste en meest effectieve systeem dat er op de markt bestaat om planten succesvol te verzorgen en te kweken. De gebruiker hoeft bij het planten zijn handen zelfs niet vuil te maken. U moet gewoon 2 normale potten met de door u gekozen planten neerzetten en toekijken hoe ze groeien. 

 • Minigarden® irrigatie

  Een goede bewatering is essentieel voor de groei en gezondheid van planten. Het kweken in de systemen Minigarden® Vertical en Minigarden® Corner vormen daarop geen uitzondering.

  Het innovatieve zwaartekracht drainagesysteem van de Minigarden® Vertical en Corner, welke werkt met zwaartekracht, lost het probleem van overtollig water op (van regen of irrigatie). Water dat niet geabsorbeerd wordt door de plant wordt direct afgevoerd naar de bodemplaat.

  Deze drainage technologie zorgt ervoor dat eventueel overtollige water zich automatisch verplaatst naar ondergelegen modules, een essentiële factor voor een goed en gezond substraat en een garantie voor een gezonde plantengroei.

  Daarom moeten alle planten in de Minigarden® Vertical en Minigarden® Corner systemen worden bewaterd.

  Het Minigarden® micro irrigatiesysteem, welk intuïtief en automatisch te gebruiken is, maakt de bewatering gemakkelijk en handig. Door de integratie van een meststof doseerpomp, wordt de voeding van planten een eenvoudige en efficiënte taak.

  Deze functies geven de Minigarden de mogelijkheid om de beste natuureigen lucht- en vocht condities na te bootsen. 

 • Minigarden® Accessoires

  Minigarden® Wall Support is een beugel voor wandmontage doeleinden die werkt in iedere geschikte verticale oppervlak en zorgt voor een veilige ophanging van Minigarden® Basic en Minigarden® Vertical.

  Minigarden® Fixers laat u toe de Minigardens te vergrendelen aan de muuropervlakte dat je wenst aan te kleden.

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items