Minigarden® Basic

Minigarden® Basic is van de Minigarden-familie het eenvoudigste systeem in gebruik, het is ontworpen met de gedachte aan Urban Lifestyle.

De Minigarden® Basic is een systeem voor het kweken van planten dat ideaal is voor mensen die met tuinieren beginnen of voor mensen die zich niet teveel willen bezighouden met de basiszorgen die essentiee...

Minigarden® Basic is van de Minigarden-familie het eenvoudigste systeem in gebruik, het is ontworpen met de gedachte aan Urban Lifestyle.

De Minigarden® Basic is een systeem voor het kweken van planten dat ideaal is voor mensen die met tuinieren beginnen of voor mensen die zich niet teveel willen bezighouden met de basiszorgen die essentieel zijn voor de groei van planten, in het bijzonder de irrigatie en de voeding van planten.

Dankzij een ingenieus systeem van wateropslag met voedingsstoffen en van irrigatie kunt u met de Minigarden® Basic sierplanten, kruiden of groenten op kleine schaal kweken en onderhouden, zonder dat u zich moet bezighouden met de gebruikelijke dagelijkse verzorging van de planten. Dat komt doordat het systeem voor een regelmatige irrigatie en voeding van de planten zorgt, in overeenstemming met de behoeften van de planten in kwestie.

De Minigarden® Basic is het eenvoudigste en meest effectieve systeem dat er op de markt bestaat om planten succesvol te verzorgen en te kweken. De gebruiker hoeft bij het planten zijn handen zelfs niet vuil te maken. U moet gewoon 2 normale potten met de door u gekozen planten neerzetten en toekijken hoe ze groeien. 

Meer

Minigarden® Basic Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items