Smart Garden 3, Wit

Nieuw product

De Smart Herb Garden is de opvolger van de Smart Pot van Click and Grow. In de Smart Pot kon al naar hartelust allerlei soorten (keuken)kruiden, tomaatjes, pepertjes, bloemen en zelfs aarbeien geweekt worden maar met de Smart Herb garden kan dit nu ook onder kunstlicht en wel met LED technologie waardoor je indoor garden zeer energie zuinig is!

Meer details

99,95 € incl. btw

Meer informatie

Wat de producten van Click and Grow verder populair maakt zijn de op nano technologie gebaseerde groeisponsen (cups). Deze bevatten luchtpockets waardoor je planten exact voldoende zuurstof ontvangen maar zorgen er ook voor dat je planten precies de juiste hoeveelheid voeding en water tot zich nemen gedurende het gehele groeiproces. In tegenstelling tot andere Smart Gardens kan je bij de Smart Herb Garden naar hartelust de cups met elkaar combineren. Iedere cup is afzonderlijk te bestellen.

De nieuwste Smart Herb Garden van Click and Grow verzorgt je planten volledig geautomatiseerd. Met een modulaire lamp arm, verbeterde LED's en een nog strakker design is dit de ultieme zelf groeiende binnentuin.

Het speciaal ontworpen slimme groeimateriaal en de ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat je planten de optimale hoeveelheid van water, zuurstof en voedingstoffen ontvangen zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. En let op, hier worden GEEN pesticiden, plant hormonen of andere schadelijke stoffen bij gebruikt!